Expeditie Natuurpunt 2021

Woensdag 10 maart 2021

Meer natuur in Oosterzele, daar gaan we voor! Dit voorjaar krijgen we daarbij hulp dankzij het schitterende engagement van maar liefst 3 toffe teams die voor onze natuurgebieden willen stappen en fietsen in een heuse Expeditie Natuurpunt. De volledige opbrengst van deze benefiettochten gaat naar uitbreiding en beheer van de Gondebeekvallei en Ettingebos.

Ons eerste team, Team psychocyslistas, bestaat uit Bram, Tom, Jan en Bart, 4 enthousiaste heren met goeie fietskuiten. Nadat door corona Expeditie Natuurpunt vorig jaar werd geannuleerd, wagen deze mannen zich dit jaar aan een herkansing! Extra getraind en nog meer gemotiveerd, dat komt helemaal goed met hen én met Ettingebos! Steun en volg dit team via hun Team-pagina!

Team psychocyslistas
De gestreepte gondeliers
Muscles en Mastellen

Team 2 is niemand minder dan De gestreepte gondeliers! Nancy, Thomas, Jan, Erika, Bruno en Ilse: 4 dappere fietsers en 2 coaches bereid voor het nodige duwtje, vormen dit mooie team en zullen heel wat kilometers affietsen ten voordele van de Gondebeek. Steun en volg dit team via hun Team-pagina!

Last but not least, team 3: Muscles en Mastellen! Deze gezellige vrouwengroep heeft een hart voor natuur én voor kinderen. Zij trekken met plezier hun wandelschoenen aan ten voordele van meer speelnatuur in Oosterzele. Want hossen door de bossen is plezant voor jong én oud. Dat realiseren we graag samen in een stuk van Ettingebos. Steun en volg dit team via hun Team-pagina!

Alvast een dikke merci aan al deze fijne mensen, en heel veel succes!

Expeditie natuurpunt gaat dit jaar door op 26 en 27 juni. Teams van over gans Vlaanderen trekken de natuur in per kano, per fiets of met stevige wandelschoenen om, en laten hun kilometers vol plezier, zweet en blaren, sponsoren. Het sponsorgeld dat zo verzameld wordt, gaat rechtstreeks naar een door de teams gekozen natuurgebied.