Expeditie Natuurpunt: bedankt iedereen!

Zondag 30 juni 2019

Onze expeditie zit erop! In twee dagen 35 km kano├źn en 30 km stappen. Het was een avontuur dat we niet zo snel zullen vergeten.

Het belangrijkste doel was natuurlijk om met deze actie geld in het laadje te brengen voor aankopen in ons natuurgebied de Gondebeekvallei. Onze twee teams moesten elk minimum 1.500 euro verzamelen om te mogen deelnemen. Dankzij de gulle steun van onze leden, sympathisanten, vrienden en familie werd dit echter maar liefst 5.694 euro. Een dikke, dikke dank u wel daarvoor! Alle teams van de expeditie samen zamelden maar liefst 183.000 euro in voor meer natuur.

Bekijk hier de aftermovie.

Heb je interesse om in juni 2020 ook deel te nemen aan Expeditie Natuurpunt? Laat ons dan meteen iets weten via info@natuurpuntoosterzele.be. We helpen je graag met het verzamelen van de nodige 1500 euro en alle praktische zaken.