Beheermoment Gondebeekvallei

Zaterdag 25 november 2023

Het beheer van ons natuurgebied de Gondebeekvallei vraagt wel wat werk. Aanplantingen, maaien van graslanden, knotten, verwijderen van exoten, onderhoud van wandelpaden ... We doen het allemaal! Daarom komen we elke laatste zaterdag van de maand samen voor een beheermoment.

Wil je zelf eens de handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur? We voorzien in een gratis workout in volle natuur. Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen? Het is een ideale gelegenheid om je hoofd helemaal leeg te maken. Iedereen, van jong tot iets minder jong, is van harte welkom!

Praktisch

Afspraak aan de Gondebeekvallei (ingang Neerstraat, Gontrode - zie Google Maps). We beginnen om 9u en stoppen gewoonlijk rond 12u30 om samen iets te eten. Ben je wat later en/of moet je vroeger vertrekken: geen probleem! Zorg voor gepaste kledij.

Graag een seintje vooraf aan Jean-Luc (jean_luc_eggermont@hotmail.com of 0477/930 325). Zo kunnen we voor voldoende catering zorgen en je persoonlijk verwittigen mocht de werkdag niet doorgaan. Weersomstandigheden en dergelijke kunnen soms roet in het eten gooien.

Andere activiteiten

Beheermoment Gondebeekvallei - zaterdag 28 oktober

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?

Maak van onze natuur je erfgenaam - donderdag 09 november

Natuur is voor altijd. Een gezellige bijeenkomst met meer informatie over de mogelijkheid om Natuurpunt op te nemen in je testament.