Kaas- en wijnavond

Zaterdag 25 maart 2023

In april 2022 bestond Natuurpunt Oosterzele exact 30 jaar: de oprichting van ‘Natuurreservaten Oosterzele’ betekende toen de start van onze werking. Door de pandemie vorig jaar hebben we dat niet uitgebreid kunnen vieren. Om dit goed te maken organiseren we een 1e Kaas- en Wijnavond. De opbrengst gaat integraal naar het beheer en de uitbreiding van onze natuurgebieden in Oosterzele.

Praktisch

Hou alvast zaterdag 25 maart vrij in je agenda. De locatie is het Parochiecentrum in Balegem. Aan verdere details zoals uur, kostprijs en inschrijving wordt nog gewerkt. Deze zullen later verspreid worden via onze gekende kanalen.

Andere activiteiten

Seizoensexcursie Winter - zaterdag 04 februari

Elk seizoen een uiterst boeiende geleide excursie

Werkdag Ettingebos - zaterdag 11 februari

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?

12.000 jaar Bos t’Ename - dinsdag 21 februari

Guido Tack laat ons mee genieten van zijn levenswerk, het fenomenaal boek '12 000 jaar bos ‘t Ename'.