Werkdag Ettingebos

Zaterdag 11 februari 2023

Het beheer van ons natuurgebied Ettingebos vraagt wel wat werk. Aanplantingen, hakhout afzetten, terugdringen van bramen, verwijderen van opslag, onderhoud van wandelpaden ... We doen het allemaal! Daarom komen we elke tweede zaterdag van de maand samen voor een werkdag.

Wil je zelf eens de handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur? We voorzien in een gratis workout in volle natuur. Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen? Het is een ideale gelegenheid om je hoofd helemaal leeg te maken. Iedereen, van jong tot iets minder jong, is van harte welkom!

Praktisch

Afspraak aan Ettingebos (ingang aan het grote infobord). We beginnen om 9u en stoppen en stoppen gewoonlijk rond 12u30 om samen iets te eten. Ben je wat later en/of moet je vroeger vertrekken: geen probleem! Zorg voor gepaste kledij.

Graag een seintje vooraf aan Annelies (annelies_sevenant@hotmail.com) of Mathieu (mathieu.wille@gmail.com). Zo kunnen we voor voldoende catering zorgen en je persoonlijk verwittigen mocht de werkdag niet doorgaan. Weersomstandigheden en dergelijke kunnen soms roet in het eten gooien.

Andere activiteiten

Werkdag Gondebeekvallei - zaterdag 25 maart

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?

Kaas- en wijnavond - zaterdag 25 maart

Onze expeditieteams organiseren onze allereerste Kaas- en Wijnavond ten voordele van onze natuurgebieden!

Seizoensexcursie Lente - zaterdag 15 april

Elk seizoen een uiterst boeiende geleide excursie