Dag van de Natuur: Gezinswerkdag

Zaterdag 27 november 2021

Tijdens de Dag van de Natuur leef je je helemaal uit in een prachtige omgeving, namelijk ons natuurgebied de Gondebeekvallei. We gaan er wilgen knotten, takkenwallen aanleggen, bomen en struiken planten, poelen onderhouden en nog heel wat meer. Zweten voor meer en betere natuur dus. Je maakt er ook kennis met de vrijwilligers die het hele jaar door de natuur in je buurt beheren.

We zorgen er voor dat iedereen aan de slag kan, van de allerjongsten tot de alleroudsten. Kom dus gerust met het hele gezin. Vele handen maken niet alleen licht werk maar maken het werk ook een heel stuk gezelliger. Na het werk lunchen we samen in volle natuur.

Praktisch

Afspraak aan de Gondebeekvallei (ingang Neerstraat, Gontrode). We beginnen om 9u en stoppen rond 12u30 voor de lunch. Ben je wat later en/of moet je vroeger vertrekken: geen probleem! Draag gepaste kledij.

We vragen om in te schrijven zodat we kunnen zorgen voor voldoende catering en je persoonlijk kunnen verwittigen mocht de werkdag niet doorgaan. Weersomstandigheden en dergelijke kunnen soms roet in het eten gooien. Inschrijven via info@natuurpuntoosterzele.be of via dit formulier.

Andere activiteiten

Nacht van de Steenuil - zaterdag 23 maart

Maak je klaar voor een avond vol uilenwijsheid!

Beheermoment Gondebeekvallei - zaterdag 30 maart

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?

Kopje onder - zondag 28 april

Houd deze dag alvast vrij in je agenda!