Werkdag Gondebeekvallei

Zaterdag 30 oktober 2021

Het beheer van ons natuurgebied de Gondebeekvallei vraagt wel wat werk. Aanplantingen, maaien van graslanden, knotten, verwijderen van exoten, onderhoud van wandelpaden ... We doen het allemaal! Daarom komen we elke laatste zaterdag van de maand samen voor een werkdag.

Wil je zelf eens de handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur? Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen? Het is een ideale gelegenheid om je hoofd helemaal leeg te maken. Iedereen, van jong tot iets minder jong, is van harte welkom!

Praktisch

Afspraak aan de Gondebeekvallei (ingang Neerstraat, Gontrode - zie Google Maps). We beginnen om 9u en stoppen en stoppen gewoonlijk rond 12u30 om samen iets te eten. Ben je wat later en/of moet je vroeger vertrekken: geen probleem! Zorg voor gepaste kledij.

Graag een seintje vooraf aan Jean-Luc (jean_luc_eggermont@hotmail.com of 0477/930 325). Zo kunnen we voor voldoende catering zorgen en je persoonlijk verwittigen mocht de werkdag niet doorgaan. Weersomstandigheden en dergelijke kunnen soms roet in het eten gooien.

Andere activiteiten

Bos voor Iedereen: Ettingebos - zondag 31 oktober

Een heus bosbad als "officiële" inhuldiging van Ettingebos. Een boswandeling zal nadien nooit meer hetzelfde zijn.

Dag van de Natuur: Gezinswerkdag - zaterdag 27 november

Leef je met het hele gezin helemaal uit tijdens de Dag van de Natuur. We gaan zweten voor meer en betere natuur!