Weetjeswandeling voor jong en oud

Zondag 18 oktober 2020

Wist je dat... dolfijnen en walvissen met één oog open slapen? En dat olifanten de enige dieren zijn die niet kunnen springen? Er zijn zoveel wondere wistjedatjes in de natuur! We nodigen jullie dan ook graag uit voor een wondere weetjes-wandeling door en in de buurt van de Gondebeek. Een wandeling voor jong én oud!

Deze activiteit vindt plaats op de jaarlijkse Dag Van De Trage Weg en wordt dan ook samen georganiseerd met de Werkgroep Trage Wegen Oosterzele. Ook EVA Oosterzele is van de partij: zij zullen ons tijdens de wandeling enkele weetjes aanreiken betreffende hun kernthema: plantaardige voeding.

Praktisch

Vertrek tussen 13u en 14u30 aan de Franz Vandeveldetuin vlakbij de kerk van Landskouter. Parcours van ongeveer 6 km (bij slecht weer helaas moeilijk toegankelijk voor buggies). Je wandelt met jouw bubbel op eigen tempo over een uitgepijlde wandeling.

Inschrijven is omwille van de corona-maatregelen noodzakelijk en kan via deze link.

Andere activiteiten

Werkdag Gondebeekvallei - zaterdag 29 mei

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?

Werkdag Gondebeekvallei - zaterdag 26 juni

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?