Werkdag Gondebeekvallei

Zaterdag 30 mei 2020

Het beheer van ons natuurgebied de Gondebeekvallei vraagt wel wat werk. Aanplantingen, maaien van graslanden, knotten, verwijderen van exoten, onderhoud van wandelpaden … We doen het allemaal! Daarom komen we elke laatste zaterdag van de maand samen voor een werkdag.

Wil je zelf eens de handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen? Het is een ideale gelegenheid om je hoofd helemaal leeg te maken. Iedereen, van klein tot groot, is welkom!

Praktisch

Afspraak aan de Gondebeekvallei (ingang Neerstraat, Gontrode - zie Google Maps). We beginnen om 9u en stoppen meestal kort na de middag. Ben je wat later en/of moet je vroeger vertrekken: geen probleem! Draag gepaste kledij.

Graag een seintje vooraf aan Jean-Luc (jean_luc_eggermont@hotmail.com of 0477/930 325). Zo kunnen we voor voldoende catering zorgen en je persoonlijk verwittigen mocht de werkdag niet doorgaan. Weersomstandigheden en dergelijke kunnen soms roet in het eten gooien. Lastminutewijzigingen worden ook steeds op de website weergegeven!

Andere activiteiten

Beheermoment Gondebeekvallei - zaterdag 20 april

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?

Kopje onder - zondag 28 april

Een leerrijke buitenactiviteit voor jong en oud!

Beheermoment Gondebeekvallei - zaterdag 25 mei

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?