Nieuwjaarsdrink

Zaterdag 1 februari 2020

Zoals gewoonlijk starten we het nieuwe jaar met onze nieuwjaarsdrink. Bij een drankje en een hapje blikken we kort terug op het voorbije jaar en ontvouwen we onze plannen voor 2020. Uiteraard staan we hierbij open voor opmerkingen en suggesties. Omdat de mama’s en papa’s ongestoord kunnen deelnemen, voorzien we voor de jonge garde aangepast vermaak.

Nodig zeker ook vrienden en familie uit. De nieuwjaarsdrink is het ideale moment om kennis te maken met Natuurpunt Oosterzele. Met jullie steun kunnen we ook komend jaar werken aan meer lokale natuur! Als je zelf wil bijdragen aan onze werking, ook al weet je nog niet hoe, spreek je ons gewoon maar aan of stuur je een mailtje naar info@natuurpuntoosterzele.be!

Praktisch

Afspraak vanaf 17 uur in Praatcafé GC De Kluize (Sportstraat 3, Oosterzele)!

Andere activiteiten

Werkdag Gondebeekvallei - zaterdag 29 februari

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?

Jawadde een padde - zondag 01 maart

Eens op een zondagochtend komen meehelpen met het overzetten van padden, kikkers en salamanders?

Werkdag Gondebeekvallei - zaterdag 28 maart

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?