Nature Trail

Zondag 5 mei 2019

Na weken van condititie-training, workouts en proteine-shakes zijn onze twee expeditie-teams klaar voor een eerste challenge. Samen met jullie willen ze hun conditie testen om te zien of ze klaar zijn voor het echte werk op 22 en 23 juni, of dat de “love handles” nog in de weg zitten en er nog moet gewerkt worden aan de pyramidalis en biceps.

Op deze nature trial zetten we een (voor groot en klein) hindernissenparcours van 1,8 km uit in het bos. Je kan zo veel rondes lopen als je zelf wil. De iets minder sportievelingen onder ons kunnen ook een uitgepijld traject van 8 km wandelen of joggen. Helemaal geen zin in actie? Dan kan je ook gewoon komen supporteren vanaf onze bosbar.

De opbrengst gaat volledig naar Expeditie Natuurpunt en dus naar aankoop van nieuw natuurgebied in de Gondebeekvallei. Je kan onze expeditie natuurlijk ook nog altijd steunen via een gift aan Team Gondebeek 1 en/of Team Gondebeek 2.

Ook bij regenweer gaat de activiteit door. De uitdaging (en de voldoening) zal des te groter zijn!

Praktisch

Afspraak aan het station van Gontrode (Chirolokaal). Vertrek tussen 14 uur en 15 uur.

Deelname kost €10 voor volwassenen, €5 euro vanaf 6 tot 12 jaar en is gratis onder 6 jaar. Water onderweg en drankje op het einde zijn inbegrepen.

Lopers: graag vooraf inschrijven via info@natuurpuntoosterzele.be.

Andere activiteiten

Benefiet - Wouter Deprez - dinsdag 23 april

Wouter Deprez komt met zijn voorstelling LEVEND & VERS naar GC De Kluize. De opbrengst gaat integraal naar onze plannen voor bosuitbreiding.

Werkdag Gondebeek - zaterdag 27 april

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?

Werkdag Gondebeek - zaterdag 25 mei

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?