Benefiet - Wouter Deprez

Dinsdag 23 april 2019

Al vele jaren bestaan er plannen om de Makegemse bossen en het Aelmoeseneiebos uit te breiden en met elkaar te verbinden. Voor de regio staan er bovendien ook heel wat mooie natuurdoelen op papier in het kader van het Europese Natura 2000 project. Onlangs is een eerste belangrijke stap genomen om dit alles ook te realiseren: alle partners, waaronder Natuurpunt, BOS+ en de verschillende overheden, zijn samengebracht door (ondertussen voormalig) gouverneur Jan Briers. Momenteel bekijken we samen hoe iedereen kan bijdragen om tot een groter landschapspark te komen waar natuur, landbouw en recreatie samengaan.

Natuurpunt Oosterzele, Natuurpunt Boven-Schelde en BOS+ gaan er alvast voor en sloten een "green deal" om samen meer bos en natuur te realiseren in de regio. Om de nodige fondsen te verzamelen plannen we een hele reeks activiteiten. Met veel trots en dankbaarheid kunnen we aankondigen dat Wouter Deprez speciaal voor ons naar Oosterzele komt met zijn recentste voorstelling LEVEND & VERS. De opbrengst van deze avond gaat integraal naar bosuitbreiding in Oosterzele, Merelbeke en Melle.

Wees er snel bij want we verwachten een uitverkochte show! Verhinderd voor dit benefiet? Neem dan zeker ook een kijkje op www.natuurpuntoosterzele.be/steun-ons en ontdek hoe je ons project op andere manieren kan steunen.

Praktisch

Afspraak op dinsdag 23 april om 20u00 in GC De Kluize (Oosterzele).

Tickets kosten €25 en zijn te bestellen via de online ticketverkoop (of via de event pagina), via e-mail (reservaties@oosterzele.be), telefonisch (09 363 83 30) of in GC De Kluize.

Andere activiteiten

Werkdag Gondebeek - zaterdag 29 juni

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?

Werkdag Gondebeek - zaterdag 27 juli

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?

Biotoopstudie Gondebeekvallei - zaterdag 10 augustus

Tijd om de fauna en flora in de Gondebeekvallei te inventariseren. Welke soorten kan jij herkennen? Iedereen is welkom!