Dag van de Natuur: Werkdag Gondebeek

Zaterdag 24 november 2018

Tijdens de Dag van de Natuur leef je je helemaal uit in een prachtige omgeving, namelijk ons natuurgebied aan de Gondebeek. We gaan er wilgen knotten, takkenwallen aanleggen, bomen en struiken planten, oude schapendraad verwijderen en nog heel wat meer. Je maakt er ook kennis met de vrijwilligers die het hele jaar door de natuur in je buurt beheren.

Vele handen maken niet alleen licht werk maar maken het werk ook een heel stuk gezelliger. Kom dus alleen, met je familie, vrienden of collega's. Ook jeugdverenigingen zijn van harte welkom! Rond 13u eindigen de werken en lunchen we samen in volle natuur. Wij zorgen voor een natje en een droogje!

Praktisch

Afspraak aan de Gondebeek (ingang Neerstraat, Gontrode - zie Google Maps). We beginnen om 9u en stoppen meestal rond 14u. Ben je wat later en/of moet je vroeger vertrekken: geen probleem! Draag gepaste kledij.

Graag een seintje vooraf aan Jean-Luc (jean_luc_eggermont@hotmail.com of 04 77 93 03 25). Zo kunnen we voor voldoende catering zorgen en je persoonlijk verwittigen mocht de werkdag niet doorgaan. Weersomstandigheden en dergelijke kunnen soms roet in het eten gooien. Lastminutewijzigingen worden steeds op de website weergegeven!

Andere activiteiten

Benefiet - Wouter Deprez - dinsdag 23 april

Wouter Deprez komt met zijn voorstelling LEVEND & VERS naar GC De Kluize. De opbrengst gaat integraal naar onze plannen voor bosuitbreiding.

Werkdag Gondebeek - zaterdag 27 april

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?

Nature Trail - zondag 05 mei

Wandelen, joggen of een hindernissenparcours lopen - voor jong en oud - in en ten voordele van lokale natuur.