Parkconcerten

Donderdag 23 augustus 2018

Ook dit jaar zijn er in augustus de parkconcerten. Op vier donderdagavonden kan je in de feeërieke pastorietuin van Moortsele genieten van fantastische sfeer en muziek. De organisatie is in handen van de gemeentelijke cultuurdienst GC De Kluize en de parkbar wordt telkens verzorgd door een Oosterzeelse vereniging. Op 23 augustus is dit Natuurpunt Oosterzele! Die avond staat 'Vrijdag' op het podium, dat is één zanger/gitarist en drie blazers, met een grotendeels Nederlandstalig repertoire gaande van swingende blues tot melancholische folk. Alle muzikanten zijn geboren en getogen in Bottelare. Lang geleden speelden ze er samen in de lokale Harmonie, maar sindsdien verdienden ze hun sporen bij bands als Fatback Brassband, Alaska, Mudcookies, Mokambo, Skarminkels en Orkesta Mendoza. Hun invloeden zijn Blaze Foley, Hank Williams, Bob Dylan, CW Stoneking, Nick Drake, Tom Waits, Ben Harper, Ry Cooder, Kurt Vile... .

Kom dus zeker meegenieten en drink iets aan de parkbar. Zo steun je Natuurpunt Oosterzele en zorg je mee voor meer natuur in Oosterzele. Vergeet niet om ook familie, vrienden en buren mee te nemen! We verdelen trouwens de totale opbrengst van de vier avonden onder alle partners. Zo heb je een excuus om alle vier avonden te komen! Alle info over de artiesten staat op de website van GC De Kluize.

Praktisch

Afspraak om 20u30 in de pastorietuin van het Erfgoedhuis (Sint-Antoniusplein 10, Moortsele). Niet alleen op donderdag 23 augustus, maar ook op 2, 9 en 30 augustus! Toegang is gratis.

Andere activiteiten

Dag van de Natuur: Werkdag Gondebeek - zaterdag 24 november

Maaien, wilgen knotten, bomen planten: tijdens de Dag van de Natuur steekt iedereen de handen uit de mouwen.

Excursie: Geschiedenis van de Gondebeekvallei - zondag 25 november

Ga mee op stap en ontdek de boeiende geschiedenis van de Gondebeekvallei!