Natuur.Café: Film in het Bos

Vrijdag 17 augustus 2018

Iedere zomer trekt BOS+ samen met de Gezinsbond en tal van lokale partners het bos in voor een heuse Film in het Bos-tournee. Een speciale belevenis, met de kinderen een film gaan bekijken op een open plek in het bos. Vooral omdat het 's avonds doorgaat: de vogels beginnen hun avondzang, de wind ruist door de bladeren, het wordt stilaan donker, ... Een heerlijke bosbelevenis voor jong en oud, een leuke avond in een uniek levend decor!

Deze voorstelling in het Aelmoeseneiebos is een initiatief van BOS+, Gemeente Oosterzele, Gemeente Melle, ForNaLab en Gezinsbond. Op het programma staat de animatiefilm Sing uit 2016. Natuurpunt Oosterzele zorgt met een Natuur.Café voor een drankje en knabbel aan democratische prijzen. Met de opbrengst zorgen we voor meer natuur in Oosterzele!

Praktisch

Afspraak aan Geraardsbergsesteenweg 267 te Melle-Gontrode. Parkeerplaatsen zijn beperkt, dus wie kan, komt bij voorkeur met de fiets of te voet. De deuren gaan open om 20u en de film start om 21u. Best een dekentje meebrengen. Bij regenweer wordt de film binnen vertoond.

Inschrijven is verplicht en kan via www.bosplus.be. Tarief: €4 volwassene, €2 kind (< 13 jaar) & Gezinsbondleden aan halve prijs.

Andere activiteiten

Werkdag Gondebeek - zaterdag 28 juli

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?

Biotoopstudie Gondebeek - zaterdag 18 augustus

Tijd om de fauna en flora in de Gondebeek te inventariseren. Welke soorten kan jij herkennen? Iedereen welkom!

Parkconcerten - donderdag 23 augustus

Vier gratis parkconcerten in de feeërieke pastorietuin van Moortsele. Kom iets drinken aan de parkbar en zorg zo voor meer natuur in Oosterzele!