Natuur.Café: Film in het Bos

Vrijdag 17 augustus 2018

Iedere zomer trekt BOS+ samen met de Gezinsbond en tal van lokale partners het bos in voor een heuse Film in het Bos-tournee. Een speciale belevenis, met de kinderen een film gaan bekijken op een open plek in het bos. Vooral omdat het 's avonds doorgaat: de vogels beginnen hun avondzang, de wind ruist door de bladeren, het wordt stilaan donker, ... Een heerlijke bosbelevenis voor jong en oud, een leuke avond in een uniek levend decor!

Deze voorstelling in het Aelmoeseneiebos is een initiatief van BOS+, Gemeente Oosterzele, Gemeente Melle, ForNaLab en Gezinsbond. Op het programma staat de animatiefilm Sing uit 2016. Natuurpunt Oosterzele zorgt met een Natuur.Café voor een drankje en knabbel aan democratische prijzen. Met de opbrengst zorgen we voor meer natuur in Oosterzele!

Praktisch

Afspraak aan Geraardsbergsesteenweg 267 te Melle-Gontrode. Parkeerplaatsen zijn beperkt, dus wie kan, komt bij voorkeur met de fiets of te voet. De deuren gaan open om 20u en de film start om 21u. Best een dekentje meebrengen. Bij regenweer wordt de film binnen vertoond.

Inschrijven is verplicht en kan via www.bosplus.be. Tarief: €4 volwassene, €2 kind (< 13 jaar) & Gezinsbondleden aan halve prijs.

Andere activiteiten

Dag van de Natuur: Werkdag Gondebeek - zaterdag 24 november

Maaien, wilgen knotten, bomen planten: tijdens de Dag van de Natuur steekt iedereen de handen uit de mouwen.

Excursie: Geschiedenis van de Gondebeekvallei - zondag 25 november

Ga mee op stap en ontdek de boeiende geschiedenis van de Gondebeekvallei!