Natuur.Café: Film in het Bos

Vrijdag 17 augustus 2018

Iedere zomer trekt BOS+ samen met de Gezinsbond en tal van lokale partners het bos in voor een heuse Film in het Bos-tournee. Een speciale belevenis, met de kinderen een film gaan bekijken op een open plek in het bos. Vooral omdat het 's avonds doorgaat: de vogels beginnen hun avondzang, de wind ruist door de bladeren, het wordt stilaan donker, ... Een heerlijke bosbelevenis voor jong en oud, een leuke avond in een uniek levend decor!

Deze voorstelling in het Aelmoeseneiebos is een initiatief van BOS+, Gemeente Oosterzele, Gemeente Melle, ForNaLab en Gezinsbond. Op het programma staat de animatiefilm Sing uit 2016. Natuurpunt Oosterzele zorgt met een Natuur.Café voor een drankje en knabbel aan democratische prijzen. Met de opbrengst zorgen we voor meer natuur in Oosterzele!

Praktisch

Afspraak aan Geraardsbergsesteenweg 267 te Melle-Gontrode. Parkeerplaatsen zijn beperkt, dus wie kan, komt bij voorkeur met de fiets of te voet. De deuren gaan open om 20u en de film start om 21u. Best een dekentje meebrengen. Bij regenweer wordt de film binnen vertoond.

Inschrijven is verplicht en kan via www.bosplus.be. Tarief: €4 volwassene, €2 kind (< 13 jaar) & Gezinsbondleden aan halve prijs.

Andere activiteiten

Jawadde een padde - zondag 17 maart

Eens op een zondagochtend komen meehelpen met het overzetten van padden, kikkers en salamanders?

Werkdag Gondebeek - zaterdag 30 maart

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?

Benefiet - Wouter Deprez - dinsdag 23 april

Wouter Deprez komt met zijn voorstelling LEVEND & VERS naar GC De Kluize. De opbrengst gaat integraal naar onze plannen voor bosuitbreiding.