Werkdag Gondebeek

Zaterdag 30 juni 2018

Het beheer van ons natuurgebied de Gondebeek vraagt wel wat werk. Aanplantingen, maaien van graslanden, knotten, verwijderen van exoten, onderhoud van wandelpaden … We doen het allemaal! Daarom komen we elke laatste zaterdag van de maand samen voor een werkdag. Deze zomer doen we verder met de bestrijding van de reuzenberenklauw en voeren we de nodige maaiwerken uit.

Wil je zelf eens de handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen? Het is een ideale gelegenheid om je hoofd helemaal leeg te maken. Iedereen, van klein tot groot, is welkom!

Praktisch

Afspraak aan de Gondebeek (ingang Neerstraat, Gontrode). We beginnen om 9u en stoppen meestal rond 14u. Ben je wat later en/of moet je vroeger vertrekken: geen probleem! Draag gepaste kledij.

Graag een seintje vooraf aan Jean-Luc (jean_luc_eggermont@hotmail.com of 0477/930 325). Zo kunnen we voor voldoende catering zorgen en je persoonlijk verwittigen mocht de werkdag niet doorgaan. Weersomstandigheden en dergelijke kunnen soms roet in het eten gooien. Lastminutewijzigingen worden ook steeds op de website weergegeven!

Andere activiteiten

Parkconcerten - donderdag 23 augustus

Vier gratis parkconcerten in de feeërieke pastorietuin van Moortsele. Kom iets drinken aan de parkbar en zorg zo voor meer natuur in Oosterzele!

Werkdag Gondebeek - zaterdag 25 augustus

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?

Werkdag Gondebeek - zaterdag 29 september

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?