Werkdag Gondebeek

Zaterdag 30 juni 2018

Het beheer van ons natuurgebied de Gondebeek vraagt wel wat werk. Aanplantingen, maaien van graslanden, knotten, verwijderen van exoten, onderhoud van wandelpaden … We doen het allemaal! Daarom komen we elke laatste zaterdag van de maand samen voor een werkdag. Deze zomer doen we verder met de bestrijding van de reuzenberenklauw en voeren we de nodige maaiwerken uit.

Wil je zelf eens de handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen? Het is een ideale gelegenheid om je hoofd helemaal leeg te maken. Iedereen, van klein tot groot, is welkom!

Praktisch

Afspraak aan de Gondebeek (ingang Neerstraat, Gontrode). We beginnen om 9u en stoppen meestal rond 14u. Ben je wat later en/of moet je vroeger vertrekken: geen probleem! Draag gepaste kledij.

Graag een seintje vooraf aan Jean-Luc (jean_luc_eggermont@hotmail.com of 0477/930 325). Zo kunnen we voor voldoende catering zorgen en je persoonlijk verwittigen mocht de werkdag niet doorgaan. Weersomstandigheden en dergelijke kunnen soms roet in het eten gooien. Lastminutewijzigingen worden ook steeds op de website weergegeven!

Andere activiteiten

Toen de dieren nog spraken - vrijdag 09 november

Een natuureducatieve comedy voorstelling door Joeri Cortens over de communicatie tussen mensen, dieren en planten… en wat er zoal kan mislopen...

Werkdag Gondebeek - zaterdag 24 november

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?

Excursie: Geschiedenis van de Gondebeekvallei - zondag 25 november

Ga mee op stap en ontdek de boeiende geschiedenis van de Gondebeekvallei!