Werkdag Gondebeek

Zaterdag 28 januari 2017

We beginnen 2017 zoals we 2016 zijn geƫindigd: we gaan weer knotten in de Gondebeek! Deze keer nemen we de resterende knotwilgen aan de Neerstraat onder handen en de exemplaren in de weide. Wederom is de nodige catering voorzien en verdelen we het hout onder de deelnemers.

Wil je liever gewoon eens een kijkje komen nemen? Eventueel met wat uitleg over wat we juist doen in de Gondebeek? Ook dan ben je meer dan welkom!

Praktisch

Afspraak aan de Gondebeek, ingang Neerstraat, Lemberge. We beginnen om 9u. Het einduur is afhankelijk van de weersomstandigheden en de knotvorderingen, maar vermoedelijk zal er tot ongeveer 13u gewerkt worden. Ben je wat later en/of moet je vroeger vertrekken: geen probleem!

Mee te brengen materiaal: kettingzaag, handzaag, hakmes en/of lichte bijl. Stevige kledij, handschoenen en werkschoenen zullen zeker van pas komen en (zeker voor de personen die met de kettingzaag werken) ook een helm en veiligheidsbril.

Graag een seintje vooraf aan Jean-Luc zodat we voor voldoende catering kunnen zorgen (jean-luc@natuurpuntoosterzele.be of 0477/930 325).

Andere activiteiten

Kopje onder - zondag 28 april

Een leerrijke buitenactiviteit voor jong en oud!

Beheermoment Gondebeekvallei - zaterdag 25 mei

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?

Beheermoment Gondebeekvallei - zaterdag 29 juni

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?